29 شهریور 1403

رشد ۲۴۵ درصدی درآمدهای “سرمایه‌گذاری” بیمه تجارت نو در سه ماهه نخست سال

شرکت بیمه تجارت نو به مدیرعاملی مهران رضوانی در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شده سود خالص خود را نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش دهد.

به گزارش الفباخبر، شرکت بیمه تجارت نو به مدیرعاملی مهران رضوانی در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شده سود خالص خود را نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش دهد. این افزایش نشان‌دهنده بهبود عملکرد مالی شرکت و موفقیت در استراتژی‌های اتخاذ شده برای مدیریت هزینه‌ها و بهینه‌سازی درآمدها است.

 

بررسی سود (زیان) خالص بعد از کسر مالیات به نسبت حق بیمه تولیدی در سه سال اخیر نشان می‌دهد که شرکت از سال ۱۴۰۰ تا پایان نیمه اول سال ۱۴۰۲ روند نزولی را تجربه کرده است. اگرچه درآمد حق بیمه شرکت در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد ۴۹ درصدی داشته و سود خالص پس از کسر مالیات به نسبت حق بیمه صادره در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ مثبت بوده است، اما تا پایان سال این شاخص به ۱۹- درصد کاهش یافته است. از عوامل مؤثر بر این کاهش می‌توان به افزایش خسارت‌ها و هزینه‌های بیمه‌ای اشاره کرد که نشان‌دهنده کیفیت پایین پرتفوی بیمه‌ای شرکت و در نتیجه زیان عملیاتی سنگین در سال ۱۴۰۱ و نیمه اول ۱۴۰۲ است.

 

یکی از عوامل مهم در بهبود عملکرد مالی شرکت، افزایش ۲۴۵ درصدی درآمدهای سرمایه‌گذاری است. این افزایش نشان‌دهنده مدیریت موفقیت‌آمیز سرمایه‌گذاری‌ها و بهره‌برداری بهینه از فرصت‌های موجود در بازار سرمایه است. این موفقیت نه تنها به افزایش سودآوری شرکت کمک کرده، بلکه نقش مهمی در بهبود کلی وضعیت مالی شرکت داشته است.

بیمه تجارت نو با افزایش ۷.۱ درصدی بازده دارایی‌ها، توانسته است کارایی و بهره‌وری خود را در استفاده از دارایی‌ها بهبود بخشد. این افزایش نشان‌دهنده مدیریت هوشمندانه و استراتژی‌های موفق در بهره‌برداری از دارایی‌ها و منابع مالی شرکت است.

نسبت سرمایه‌گذاری به دارایی‌ها نیز با افزایش ۰.۲ درصدی، نشان‌دهنده تمرکز بیشتر شرکت بر سرمایه‌گذاری‌های استراتژیک و بهینه‌سازی پورتفوی سرمایه‌گذاری است. این افزایش نشان می‌دهد که شرکت توانسته است با مدیریت موثر، از منابع مالی خود به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کند.

بیمه تجارت نو همچنین با افزایش ۱۸ درصدی نسبت سود ناخالص بیمه‌ای به سود سرمایه‌گذاری، توانسته است تعادل مناسبی بین درآمدهای بیمه‌ای و سرمایه‌گذاری‌های خود ایجاد کند. این تعادل نشان‌دهنده توانایی شرکت در مدیریت همزمان دو بخش اصلی درآمدزایی و بهینه‌سازی بازدهی سرمایه‌گذاری‌ها است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =