آمریکا ویزای مرگ در جام جهانی را صادر کرد

شیوع سویه جدید ویروس آبولا در کنگو باعث شده تا اخباری در زمینه کنارگذاشتن این تیم از جام جهانی مطرح شود اما طبق گزارش امروز(چهارشنبه) نشریه نیویورک تایمز، پیتر یکی از مسئولان برگزاری جام جهانی اعلام کرد که دولت آمریکا از کاروان تیم ملی کنگو استقبال می‌کند.
به گزارش الفباخبر، این اقدام آمریکا درحالیست که شمار قربانیان مرتبط با این شیوع آبولا در شرق کنگو به ۱۳۱ نفر رسیده و تاکنون از ۵۱۶ مورد مشکوک و ۳۳ مورد تأییدشده در کنگو گزارش شده است.
این اقدام دولت آمریکا با رفتارهای ناعادلانه و سخت‌گیرانه نسبت به تیم‌های دیگر مثل ایران، الجزایر، سنگال و ساحل عاجل متضاد است.
نشریه نیویورک تایمز می‌نویسد که کاروان تیم ملی فوتبال جمهوری دموکراتیک کنگو بعد از ورود به آمریکا ابتدا تست پزشکی می‌دهند و سپس برای مدتی کوتاه در قرنطیه قرار می‌گیرند.براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، برخلاف سویه رایج‌تر «زئیر» از ابولا، برای سویه بوندیبوگیو که این روزها در کنگو شایع شده هیچ درمان اختصاصی یا واکسن تأییدشده‌ای وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − ده =