مجلس پیگیر افزایش سرمایه بانک کشاورزی شد

نماینده گلستان از پیگیری مستمر مجلس برای افزایش سرمایه بانک کشاورزی خبر داد. طرح‌های جدید «نوی‌پو» و «اعتباری گندم» برای رفع مشکلات نقدینگی دامداران و کشاورزان اجرا شده است.

به گزارش الفباخبر، عبدالغفور امان‌زاده، نماینده مردم گلستان و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، بر اهمیت حیاتی بانک کشاورزی در تأمین امنیت غذایی کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش محوری این بانک در حمایت از بخش کشاورزی، اعلام کرد که کمیسیون کشاورزی مجلس پیگیری‌های مستمری را برای تقویت جایگاه، افزایش منابع مالی و به‌ویژه تحقق مصوبه افزایش سرمایه این بانک در دستور کار دارد.

امان‌زاده با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی تأثیرات عمیقی بر اقتصاد بخش کشاورزی داشته است، توضیح داد که سرمایه در گردش مورد نیاز فعالان در زنجیره‌های دام و طیور به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته و تأمین آن برای تولیدکنندگان دشوار شده است. این تغییرات باعث شده تا بسیاری از فعالان این حوزه با چالش‌های جدی در تأمین مواد اولیه و هزینه‌های تولید مواجه شوند.

راهکارهای نوین بانک کشاورزی

برای مقابله با این چالش‌ها، بانک کشاورزی اقدام به راه‌اندازی طرح‌های نوآورانه‌ای کرده است. یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها، «اعتبار تعهدی دیجیتال نوی‌پو» است. این سرویس با هدف تسهیل دسترسی تولیدکنندگان مرغ، دام و سایر حلقه‌های زنجیره تأمین به سرمایه در گردش طراحی شده و می‌تواند گره‌گشای مشکلات نقدینگی این بخش باشد.

حمایت از گندمکاران 

در بخش محصولات زراعی، نماینده مجلس به خدمات بانک کشاورزی در حوزه خرید تضمینی گندم اشاره کرد.

وی یادآور شد که اعتبار مربوط به خرید تضمینی گندم در کمیسیون تلفیق تأمین و نهایی شده است، اما با توجه به شرایط فعلی، ممکن است پرداخت این مبالغ از سوی دولت با تأخیر همراه باشد.

برای پیشگیری از بروز مشکلات نقدینگی برای گندمکاران، «طرح اعتباری گندم» در سال جاری رونمایی و اجرایی شده است. هدف اصلی این طرح، کمک به گندمکاران برای تسویه بدهی‌های پیشین بابت بذر، کود و سم است که گامی مؤثر در کاهش فشار مالی بر تولیدکنندگان این محصول استراتژیک محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 12 =