۲ استان در صدر لرزه‌خیزهای کشور/تهران در اردیبهشت ۶ بار لرزید

بر اساس داده‌های شبکه لرزه‌نگاری پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی در اردیبهشت ماه امسال استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان در صدر استان‌های لرزه خیز کشور بودند و در تهران نیز ۶ زمینلرزه به ثبت رسید.

به گزارش الفباخبر، بر اساس گزارش مرکز ملی شبکه لرزه‌نگاری باند پهن ایران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در اردیبهشت سال جاری تعداد ۷۶ زمینلرزه با بزرگای بیش از ۳ در شبکه لرزه‌نگاری باند پهن کشور ثبت شده است که از این تعداد ۶۱ زمینلرزه با بزرگای بین ۳ تا ۴ و تعداد ۱۲ زمینلرزه با بزرگای بین ۴ تا ۵ رخ داده است.

علاوه بر این ۳ زمینلرزه با بزرگای بین ۵ تا ۶ در کشور به ثبت رسیده است.

محدوده بزرگی تعداد
۳ تا ۴ ۶۱
۴ تا ۵ ۱۲
۵ تا ۶ ۳
جمع ۷۶

بزرگترین زمینلرزه ثبت شده در کشور توسط این شبکه ملی زمینلرزه‌ای با بزرگای ۵.۳ در سفیدابه استان سیستان و بلوچستان بوده است و استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان لرزه‌خیزترین استان‌های کشور بوده‌اند. در این بازه زمانی نیز در تهران ۶ زمینلرزه به ثبت رسید.

تعداد زمینلرزه‌ها به تفکیک استان‌ها به این شرح است:

نام استان تعداد نام‌استان تعداد
آذربایجان شرقی ۲ فارس ۶
آذربایجان غربی ۱ قم
اردبیل قزوین
اصفهان ۱ کردستان
البرز کرمان ۵
ایلام ۱ کرمانشاه ۱
بوشهر ۱ کهگیلویه‌وبویراحمد ۲
تهران ۶ گلستان ۱
چهارمحال‌وبختیاری ۲ گیلان
خراسان جنوبی ۲ لرستان ۴
خراسان رضوی ۱ مازندران ۲
خراسان شمالی مرکزی
خوزستان ۹ هرمزگان ۷
زنجان همدان ۱
سمنان ۳ یزد
سیستان‌وبلوچستان ۹ مناطق مرزی ۱۰

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =