ترانزیت کالا از بندرعباس بیشترین حجم کار منطقه ویژه اقتصادی دوغارون

کالاهای بازرگانان افغانستانی، پاکستانی و هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از دوغارون به گمرک‌های بندرعباس و بندر لنگه منتقل می شود.

به گزارش الفباخبر، مدیر اجرایی سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون گفت: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون به پهنه هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیش بینی شده است که به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به شروع عملیات ساخت و ساز مرحله نخست آن اکنون در سطح ۲۵۴ هکتار در حال اجرایی شدن است.

پوراحمدی افزود: گمرک مرزی دوغارون با قدمتی بیش از ۱۱۰ سال در ردیف پنج گمرک برتر فعال اقتصادی کشور به شمار می رود.

وی گفت: در حال حاضر روزانه بیش از هزار دستگاه کامیون ایرانی و افغانستانی بین مرز ۲ کشور ایران و افغانستان رفت و آمد می‌کنند.

مدیر اجرایی سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون افزود: این منطقه می تواند فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی از طریق افغانستان باشد و این موضوع نقش زیادی در ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار در این خطه مرزی دارد.

قانون ایجاد منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون که در مجلس شورای اسلامی مصوب شده بود، ۱۵ مهر پارسال آنرا رییس جمهور برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد.

پایانه مرزی و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان، در زمره پنج پایانه برتر اقتصادی کشور است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − ده =